Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland Boven €50,-
Solgar Approved Etailer

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Aov Beta 1.3 Glucaan 1106 (60Cap) VAV2512

AOV Aov Beta 1.3 Glucaan 1106 (60Cap) VAV2512
Merk: AOV
Artikelnummer: VAV2512

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen

Eigen Apotheek

Producten ook af te halen

Gratis verzending

Boven €50,- in Nederland

20,24 26,74 

18,57 excl. BTW

Productomschrijving Aov Beta 1.3 Glucaan 1106 (60Cap) VAV2512

AOV 1106 Beta 1.3 glucaan

Bèta-glucanen worden onder meer aangetroffen in bepaalde granen, paddenstoelen en gisten. 1106 Bèta 1,3 glucaan bevat  bèta 1,3 glucaan uit bakkersgist. Omdat het een gezuiverd glucaan isolaat betreft, kan het met een gerust gevoel door mensen met een gistintolerantie worden gebruikt.

1106 Bèta 1,3 glucaan bevat 120 mg bèta 1,3 glucaan per dagdosering.

  • - Bèta 1,3 glucaan uit bakkersgist.
  • - Gezuiverd, ook geschikt bij gistintolerantie.
     
Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps:
Bèta 1,3 glucaan            120 mg

Ingrediënten
rijstmeel, bèta 1,3 glucaan (uit bakkersgist), HPMC (vegacaps).

Allergenen informatie
1106 Bèta 1,3 glucaan bevat geen allergenen en hulpstoffen.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik
2 x daags 1 vegacaps minstens een half uur voor of enkele uren na de maaltijd.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Vraag over Aov Beta 1.3 Glucaan 1106 (60Cap) VAV2512?

Of neem contact op via

0597 - 87 00 78

ma - vr: 08:30 - 16:00

AOV Aov Beta 1.3 Glucaan 1106 (60Cap) VAV2512

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen