Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

Spijsvertering

Geplaatst op 24-06-2021

Spijsvertering

Het gemiddelde spijsverteringskanaal van volwassenen is 9 meter lang. Het is de lange buis van organen zoals de slokdarm, maag en darmen die zorgt voor het afbreken van de voedingsstoffen die we uit voedsel halen. Het zet feitelijk je voeding om in energie, groei en herstel. Het spijsverteringssysteem doet geweldig werk. 

Maar heel eerlijk: we vragen er enorm veel van, en af en toe heeft het een helpende hand nodig. Hier zijn vier van onze bestverkochte spijsverteringsproducten om alle 9 meter van uw spijsverteringsstelsel gezond te houden.

Molkosan van A. Vogel 

De spijsvertering begint in je mond. Kauwen waarschuwt je maag voor de komst van voedsel. Zonder kauwen produceert je maag niet de spijsverteringsenzymen die nodig zijn om voedsel af te breken en dit kan zorgen voor indigestie. Een prebiotisch supplement zoals Molkosan Fruit kan dan helpen. Het is een mengsel van gefermenteerde wei, vruchtensappen en calcium en helpt de normale werking van de enzymen die nodig zijn voor vertering van voedsel te ondersteunen.

Klik hier voor alle Molkosan producten!

Probiotica 50 miljard van VitOrtho

Probiotica zijn essentieel voor een goede spijsvertering. Ze introduceren vriendelijke bacteriën in je darmen, die je spijsvertering ondersteunen door onvriendelijke bacteriën en gistpopulaties onder controle te houden. Een van onze favoriete probiotische supplementen is VitOrtho’s Probiotica 50 miljard. Het bevat tien verschillende bacteriestammen, die samenwerken om je darmgezondheid te verbeteren

Bestel hier Vitortho Probiotica 50 miljard (14 vcaps)

Venkelcapsules van Arkopharma

Venkel komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse-Zeegebied en de Kaukasus, maar is nu overal in Europa te vinden. De vrucht van venkel bevat een olie die buikkrampen tegengaat en die een positieve invloed heeft op je spijsverteringskanaal. Je kunt het uitstekend gebruiken tegen een opgeblazen gevoel en winderigheid, want overmatige vorming van darmgassen worden met venkel voorkomen.

Bestel hier je Arkocaps Venkel (45 capsules)

Pukka Lemongrass & ginger thee

Ten slotte is gember een geweldig tonicum voor de spijsvertering - het kan helpen bij misselijkheid als je buik een beetje onrustig aanvoelt, en het kan de spijsvertering stimuleren. Een van de eenvoudigste manieren om gember binnen te krijgen is om wat kokend water over een paar plakjes vers gesneden gember te gieten. Iets te pittig? Als het op gemberthee aankomt, is Pukka's Lemongrass & ginger thee een van onze favorieten. En natuurlijk is het volledig biologisch, dus je weet dat het puur en natuurlijk is. Gewoon heerlijk.

Bestel hier je English Tea Shop Lemongrass ginger citrus (20 zakjes)

 
 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen