Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Jacob Hooy Speculaaskruiden (250 gram)

Jacob Hooy Jacob Hooy Speculaaskruiden (250 gram)
Merk: Jacob Hooy
Artikelnummer: 10760

Op voorraad. Levertijd 5 - 7 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,- in NL

in België vanaf €100,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

5,22 8,50 

4,79 Excl. btw

Productomschrijving Jacob Hooy Speculaaskruiden (250 gram)

Jacob Hooy speculaaskruiden

Samenstelling
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Gebruik
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Fabrikant
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG  Limmen

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Jacob Hooy Jacob Hooy Speculaaskruiden (250 gram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen