Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Absolute chia zaad raw bio (1 kilogram)

Mattisson Mattisson Absolute chia zaad raw bio (1 kilogram)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT1549

Tijdelijk niet leverbaar.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,- in NL

in België vanaf €100,-

Eigen Apotheek

Producten ook af te halen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

10,87 11,95 

9,97 excl. BTW

Productomschrijving Mattisson Absolute chia zaad raw bio (1 kilogram)

Biologische Chia Seeds zijn rijk aan Omega 3 vetzuren, rijk aan meervoudig onverzadigde vetten, een bron van eiwitten en een bron van voedingsvezels. Het product past binnen een goede levensstijl.

Ingrediënten:
100% biologische chia zaden  (SKAL 027695)
Herkomst: Mexico

Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % RI* per 100 g*
Energie 2194 kJ / 524 kcal
Eiwitten 21,2 g
Vet 31,4 g
Waarvan verzadigd 11,4 - 13,0 g
Cholesterol 0 g
Omega 6 5,9 g
Omega 3 20,36 g
Koolhydraten 37,5 g
Vezels 33,7 g
Waarvan suikers 0 g
Calcium 500 mg 63%
Fosfor 535 mg 76%
IJzer 6,5 mg 46%
Kalium/Potassium 600 mg 30%
Koper 1,5 mg 150%
Magnesium 290 mg 77%
Zout < 0,001 g
Seleen < 0,02 mg
Zink 5,0 mg 50%
Vitamine A 101 μg 13%
Thiamine/vitamine B1 0,89 mg 81%
Riboflavine/vitamine B2 0,2 mg 14%
Niacine/vitamine B3 11,2 mg 70%
Vitamine B6 0,1 mg 7%
Vitamine B8 12,5 μg 25%
Vitamine E 29,1 mg 243%
*RI = Referentie Inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Gebruik
Gebruik maximaal 15 g chia zaad per dag. Nog een aantal andere tips voor gebruik: in een salade, granenontbijt of yoghurt.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Vraag over Mattisson Absolute chia zaad raw bio (1 kilogram)?

Of neem contact op via

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Absolute chia zaad raw bio (1 kilogram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen