Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Absolute chia zaad raw bio (250 gram)

Mattisson Mattisson Absolute chia zaad raw bio (250 gram)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT1544

Tijdelijk niet leverbaar.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,- in NL

in België vanaf €100,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

3,59 4,05 

3,29 excl. BTW

Productomschrijving Mattisson Absolute chia zaad raw bio (250 gram)

Biologische Chia Seeds zijn rijk aan Omega 3 vetzuren, rijk aan meervoudig onverzadigde vetten, een bron van eiwitten en een bron van voedingsvezels. Het product past binnen een goede levensstijl.

Ingrediënten:
100% biologische chia zaden (Skal 027695)
Herkomst: Mexico

Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % RI per 100 g*
Energie 2194 kJ / 524 kcal
Eiwitten 21,2 g
Vet 31,4 g
Waarvan verzadigd 11,4 - 13,0 g
Cholesterol 0 g
Omega 6 5,9 g
Omega 3 20,36 g
Koolhydraten 37,5 g
Vezels 33,7 g
Waarvan suikers 0 g
Calcium 500 mg 63%
Fosfor 535 mg 76%
IJzer 6,5 mg 46%
Kalium/Potassium 600 mg 30%
Koper 1,5 mg 150%
Magnesium 290 mg 77%
Zout < 0,001 g
Seleen < 0,02 mg
Zink 5,0 mg 50%
Vitamine A 101 μg 13%
Thiamine/vitamine B1 0,89 mg 81%
Riboflavine/vitamine B2 0,2 mg 14%
Niacine/vitamine B3 11,2 mg 70%
Vitamine B6 0,1 mg 7%
Vitamine B8 12,5 μg 25%
Vitamine E 29,1 mg 243%
​​​​​​*RI Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kJ)

Gebruik
Gebruik maximaal 15 g chia zaad per dag. Nog een aantal andere tips voor gebruik: in een salade, granenontbijt of yoghurt.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Vraag over Mattisson Absolute chia zaad raw bio (250 gram)?

Of neem contact op via

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Absolute chia zaad raw bio (250 gram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen