Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Absolute maqui poeder raw bio (125 gram)

Mattisson Mattisson Absolute maqui poeder raw bio (125 gram)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2123

Op voorraad.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,- in NL

in België vanaf €100,-

Eigen Apotheek

Producten ook af te halen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

18,41 25,66 

16,89 excl. BTW

Productomschrijving Mattisson Absolute maqui poeder raw bio (125 gram)

Absolute Maqui Poeder is afkomstig uit Chili. Maqui wordt beschouwd als het ultieme SuperFruit. Absolute Maqui Poeder heeft een hoog gehalte aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Ingredienten
100% Biologisch Maqui Poeder (gevriesdroogd) (Aristotelia chilensis).
 
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1720 kJ / 411 kcal
Vet 7,91 g
Waarvan verzadigd 0 g
Eiwitten 14,8 g
Koolhydraten 70,3 g
Waarvan suikers 3,04 g
Vezels 36,41 g
Calcium 103,66 mg
IJzer 24,16 mg
Zout 0,02 g
Vitamine A 576,25 IU
Vitamine C 8,55 mg
 
Gebruik
Meng 1-2x daags 1 afgeronde maatschep Absolute Maqui Poeder met water, vruchtensap of yoghurt.

Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Vraag over Mattisson Absolute maqui poeder raw bio (125 gram)?

Of neem contact op via

0597 - 87 00 78

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Absolute maqui poeder raw bio (125 gram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen