Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,-
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel (160 gram)

Mattisson Mattisson Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel (160 gram)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2090

Op voorraad.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzending boven €70,-

In Nederland

Eigen Apotheek

Producten ook af te halen

Tot 30% korting

Op de verkoopadviesprijs

7,51 10,23 

6,89 excl. BTW

Productomschrijving Mattisson Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel (160 gram)

Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel

Kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en de medicinale reishi paddestoelen en heeft een heerlijke kruidige smaak. Goede vervanger van koffie of thee.

Ingredienten
Kurkuma* 50 %, Ceylon Kaneel* 30%, Reishi* 9%, Komijn* 2%, Kruidnagel*  2%, Koriander* 2,%, Gember* 2%, Nootmuskaat*  2%, Anijs* 0,5%, Zwarte peper* 0,5%
*biologisch (SKAL 027695)

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1317 kJ / 312.8 kcal
Vet 5,2 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Koolhydraten 45,1 g
waarvan suikers 2,6 g
Vezels 29,1 g
Eiwitten 7,1 g
Zout 0,2 g

* % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Gebruik
Per beker: 2 theelepels (6 gram) poeder en optioneel theelepel (kokos)olie oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Vraag over Mattisson Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel (160 gram)?

Of neem contact op via

0597 - 87 00 78

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Latte kurkuma goldenmilk reishi - ceylon kaneel (160 gram)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen