Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Vorm

Soort Vitamine

Now

VitAdvice is distributeur van de kwalitatieve producten van VitOrtho en NOW.

VitOrtho is een betrouwbaar en innovatief merk van Nederlandse bodem. Zij biedt geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen voor een goede prijs. Vitortho is ook al meer dan dertig jaar distributeur van het merk NOW. Het van oorsprong Amerikaanse merk ontwikkelt en verbetert vanaf 1968 voedingssupplementen.

Tijdens de productie van alle producten van VitOrtho en NOW worden enkel de best mogelijke ingrediënten gebruikt. Door de nieuwste technieken toe te passen werken VitOrtho en NOW aan producten met de best opneembare verbindingen. Hierdoor worden de werkzame stoffen in de voedingssupplementen sneller en beter opgenomen door uw lichaam. Dit alles gebeurt met zo min mogelijk hulpstoffen. VitOrtho en NOW gebruiken in hun producten alleen grondstoffen en hulpstoffen welke door het lichaam goed te verdragen zijn en welke niet belastend zijn voor het lichaam.

Bij VitOrtho kun je terecht voor onder de volgende producten: aminozuren, co-enzymen, complexformules, gestandaardiseerde kruidenextracten, kruiden extracten, plantenextracten, liposomale producten, mineralen, multivitaminen, probiotica, vetzuren, vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine K en een zelfs een speciale lijn voor kinderen.

Alle producten van VitOrtho en NOW worden verpakt in PET verpakkingen. Deze polyethyleentereftalaat verpakkingen zijn sterk, licht, recyclebaar en duurzaam. Het milieu wordt op deze manier zo min mogelijk belast.

Ruim 75% van alle producten welke VitOrtho en NOW aanbieden zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Er is zelfs een speciale Meer-in-1-Vegan formule ontwikkeld voor veganisten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen