Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Vorm

Soort Vitamine

VitOrtho

VitAdvice is distributeur van de kwalitatieve producten van VitOrtho en NOW. VitOrtho is een betrouwbaar en innovatief merk van Nederlandse bodem. Zij biedt geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen voor een goede prijs. Vitortho is ook al meer dan dertig jaar distributeur van het merk NOW. Het van oorsprong Amerikaanse merk ontwikkelt en verbetert vanaf 1968 voedingssupplementen.

Tijdens de productie van alle producten van VitOrtho en NOW worden enkel de best mogelijke ingrediënten gebruikt. Door de nieuwste technieken toe te passen werken VitOrtho en NOW aan producten met de best opneembare verbindingen. Hierdoor worden de werkzame stoffen in de voedingssupplementen sneller en beter opgenomen door uw lichaam. Dit alles gebeurt met zo min mogelijk hulpstoffen. VitOrtho en NOW gebruiken in hun producten alleen grondstoffen en hulpstoffen welke door het lichaam goed te verdragen zijn en welke niet belastend zijn voor het lichaam.

Bij VitOrtho kun je terecht voor onder de volgende producten: aminozuren, co-enzymen, complexformules, gestandaardiseerde kruidenextracten, kruiden extracten, plantenextracten, liposomale producten, mineralen, multivitaminen, probiotica, vetzuren, vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine K en een zelfs een speciale lijn voor kinderen.

Alle producten van VitOrtho en NOW worden verpakt in PET verpakkingen. Deze polyethyleentereftalaat verpakkingen zijn sterk, licht, recyclebaar en duurzaam. Het milieu wordt op deze manier zo min mogelijk belast.

Ruim 75% van alle producten welke VitOrtho en NOW aanbieden zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Er is zelfs een speciale Meer-in-1-Vegan formule ontwikkeld voor veganisten.

Vitortho kopen bij Vitadvice

Vitortho kopen doe je voordelig en gemakkelijk bij Vitadvice. Met ons grote assortiment van Vitortho voedingssupplementen heb je in de meeste gevallen een betaalbare en effectieve oplossing om fit en gezond te blijven en om allerlei problemen op het gebied van je gezondheid tegen te gaan over te verminderen. Vitortho heeft namelijk een groot aanbod van betaalbare voedingssupplementen aan die bijdragen aan een betere gezondheid én ondersteuning van zowel je lichaam als geest. En met tientallen jaren ervaring in huis zorgen zij ervoor dat je altijd een gebalanceerde en gerichte oplossing hebt in het geval van klachten die te maken hebben met je gezondheid. Dit gaat bijvoorbeeld om het onvoldoende binnenkrijgen van vitamines en mineralen die essentieel zijn bij een goede gezondheid maar ook in het geval van een zwangerschap of voor sporters heeft Vitortho supplementen die hulp bieden. Met deze supplementen draag je bij aan het voldoende binnenkrijgen van essentiële mineralen en vitamines, en dat zorgt voor een goede weerstand!

Vitortho magnesium 4 in 1

Vitortho magnesium 4 in 1 is dé oplossing voor wanneer je ondersteuning nodig hebt voor een goede werking van je zenuwstelsel en je spieren. Daarnaast zorgt het ervoor dat je stofwisseling verbetert. Vitortho magnesium 4 in 1 heeft ook een bijkomend voordeel ten opzichte van gewone magnesiumtabletten, want ook voor je gebit en botten is dit een welkome aanvulling. De combinatie van citraat, bisglycinaat, malaat en tauraat draagt namelijk bij aan sterkere tanden en botten. Dit product is ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitortho meer in 1 vrouw

Vitortho meer in 1 vrouw is een hoogwaardige combinatie van vitaminen en mineralen die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Als vrouw heb je namelijk in veel gevallen een iets andere behoefte aan vitamines en mineralen dan een man. Met één capsule per dag bij de maaltijd heb je een complete en nuttige aanvulling die zorgt dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt die je dus als vrouw onvoldoende binnenkrijgt. Vitortho meer in 1 vrouw bestaat uit een verzameling vitamines als vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine D, vitamine E en vitamine Q10 en is aangevuld met cranberry, maca en foliumzuur. Deze uitgebreide combinatie draagt bij aan een goede weerstand en het helpt je om je botten sterk te houden.

Vitortho vitamine d3

Vitortho vitamine d3 is een ontzettend effectieve aanvulling op de dagelijkse inname van voedingsstoffen en het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je immuunsysteem op peil blijft. Dat is van belang bij het voorkomen van ziektes. Het is daarnaast een belangrijke vitamine die positieve effecten heeft op de werking van je alvleesklier en zorgt voor een gezonde bloedsuikerspiegel. Daarnaast houdt het je bloedsuikerspiegel en peil en behoud je sterke botten en tanden. Ook voor sporters is Vitortho vitamine d3 een nuttige aanvulling omdat het bijdraagt aan gezonde spieren! Daardoor heb je minder last van spierpijn en kun je het maximale uit je training halen.

Vitortho multivitamine

Vitortho multivitamine is een perfecte en uitgebalanceerde samenstelling van verschillende vitamines. Want hoewel de meeste mensen hun best doen om zo gevarieerd mogelijk te eten en drinken kan het best voorkomen dat je op dagelijkse basis toch een aantal voedingsstoffen niet of onvoldoende binnenkrijgt. In dat geval is Vitortho multivitamine een eenvoudige en effectieve aanvulling op je vitaminetekorten. Het is speciaal afgestemd op de vitaminehoeftes van mannen en vrouwen en daardoor verkrijgbaar als multivitamine voor mannen of voor vrouwen. In het geval van mannen bevat de samenstelling vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en B12, vitamine C, D2, E en K en verschillende mineral als calcium, magnesium, zink en koper en extracten van zaagpalm, aloë vera en druivenpitten. De Vitortho multivitamine voor vrouwen is een samenstelling van vitamines specifiek gericht op de behoeftes van vrouwen zoals B1, B2, B3, B5, B6 en B12, vitamine C, D2, E en K , aangevuld met superfruit als cranberry en granaatappel en mineralen als calcium, magnesium, ijzer en zink. Tenslotte bevat dit product ook co-enzym Q10, alfa-liponzuur en extra foliumzuur. Met beide varianten ben je met een capsule per dag al verzekerd van een gezonde dosis vitamines en mineralen!

Vitortho probiotica

Vitorhto probiotica draagt bij aan gezonde darmflora. Wanneer je klachten hebt die betrekking hebben op je darmen is dit een slimme manier om die te verhelpen of te verminderen. Vitortho probiotica bestaat uit capsules met een hoge concentratie micro-organismen. Deze hebben een positief effect wanneer je bijvoorbeeld last hebt van darmklachten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een lichte verstopping van je darmen maar ook in het geval van diarree is het een goede en effectieve oplossing. Door het één tot tweemaal daags slikken van de probiotica capsules worden die klachten namelijk tegengegaan of verminderd. Vitortho probiotica is verkrijgbaar in twee varianten: van 8 miljard tot 25 miljard gezonde bacteriën. Daarnaast is dit product ook verkrijgbaar in een vegan-variant, ideaal voor mensen die een veganistische leefstijl aanhangen.

Vitortho magnesium

Vitortho magnesium is de oplossing voor wanneer je op dagelijkse basis onvoldoende magnesium binnenkrijgt Dit kan komen doordat je misschien uit je dagelijkse voeding net niet genoeg magnesium opneemt maar ook sporters en zwangere vrouwen krijgen over het algemeen onvoldoende magnesium binnen. In het geval van vrouwen die zwanger zijn kan dit leiden tot klachten als spierkrampen, maar ook sporters die hebben voldoende magnesium nodig om hun spieren gezond te houden. Vitortho magnesium is dan een goede manier om toch voldoende magnesium binnen te krijgen. Bijkomende voordelen zijn dat het vermoeidheid tegengaat, helpt bij een goede energiestofwisseling en zorgt voor een goed gebit en sterke botten. Ook klachten die betrekking hebben om je mentale gezondheid worden tegengegaan: het bevordert je concentratie en geheugen én heeft positieve effecten op spanning en stress gerelateerde klachten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen