Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Horizon

Hoogwaardige voedingssupplementen

Vitakruid is een Nederlands merk van hoogwaardige voedingssupplementen. Het bedrijf is in 2001 opgericht door twee orthomoleculaire therapeuten met als doel om gezondheidsproducten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Passie voor gezondheid

Vitakruid is opgericht in 2001 door Marco van der Meijden en Hans Bloemen, twee orthomoleculaire therapeuten met een passie voor gezondheid. Het bedrijf begon als een klein bedrijf in Rotterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk van voedingssupplementen in Nederland. Vitakruid is nog steeds gevestigd in Rotterdam en heeft een team van deskundigen op het gebied van gezondheid en voeding.

Veilig en effectief

De filosofie van Vitakruid is gebaseerd op het idee dat een goede gezondheid begint met de juiste voeding. Het bedrijf streeft ernaar om voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit te produceren die de natuurlijke voedingsstoffen van voedsel aanvullen. Vitakruid hanteert strikte kwaliteitsnormen en werkt alleen met de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat de producten veilig en effectief zijn.

Producten gericht op specifieke behoeften

Producten Vitakruid biedt een breed assortiment van voedingssupplementen en gezondheidsproducten, waaronder multivitaminen, mineralen, kruidenpreparaten, aminozuren, visolie, probiotica en meer. Het bedrijf heeft een aantal producten ontwikkeld die specifiek zijn gericht op bepaalde behoeften, zoals producten voor de ondersteuning van de spijsvertering, het immuunsysteem, de gewrichten en de hersenen.

Kwaliteit en veiligheid Vitakruid hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werkt dan ook volgens de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf werkt alleen met leveranciers die kunnen garanderen dat de ingrediënten veilig en van hoge kwaliteit zijn. Vitakruid hanteert een strikte controle op het productieproces en de producten worden regelmatig getest om de kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen