Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

Klantenservice

VitAdvice.nl verkoopt vitamines, mineralen en voedingssupplementen via het internet. 
Voor al uw vragen met betrekking tot garanties, orderafhandelingen, procedures voor defecte en niet complete zendingen etc. kunt u op deze pagina terecht. Heeft u een vraag die hier niet beantwoord wordt, stuurt u ons dan een e-mail: [email protected]

Levering/Bezorging

Levering overige landen

Versturen naar Duitsland kan via vitadvice.de

Versturen naar Italië, Spanje en Frankrijk is €12,50

Levering België

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per e-mail van uw order. 
Normaal gesproken heeft u de producten binnen 2 à 3 werkdagen (ma- t/m vrijdag) in huis. Als bijdrage in de verzendkosten brengen wij € 7,50 per bestelling in rekening bij een orderbedrag beneden de € 75,-. 

De producten worden door GLS bezorgd. Is er niemand thuis, dan laten zij een afhaalbericht met nadere instructies achter of u ontvangt een mail met nadere instructies. 

Levering Nederland

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per e-mail van uw order. 
Normaal gesproken heeft u de producten binnen 2 à 3 werkdagen (ma- t/m vrijdag) in huis. Als bijdrage in de verzendkosten brengen wij € 5,99 per bestelling in rekening bij een orderbedrag beneden de € 75,-. 

De producten worden door GLS bezorgd. Is er niemand thuis, dan laten zij een afhaalbericht met nadere instructies achter of u ontvangt een mail met nadere instructies.

Betaling

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  • Overboeking
  • iDeal
  • PayPal
  • CreditCard
  • Bancontact
  • Achteraf betalen via Klarna

Garantie

Garantie

Alle artikelen worden geleverd met de standaard producentengarantie. In geval van breuk tijdens transport bieden wij zelf garantie aan. Eventuele informatie over de garantietermijnen vindt u in de documentatie bij het product van de fabrikant/leverancier (zie Service fabrikanten). Garantievoorwaarden van fabrikant/leverancier tasten de rechten van de consument, die voortvloeien uit de wet, niet aan.

Service fabrikanten

Contactgegevens fabrikanten

Onderstaand zijn de adressen en telefoonnummers vermeld van diverse fabrikanten/leveranciers. De telefoonnummers zijn van het hoofdkantoor. Voor de gegevens van de overige leveranciers kunt u met ons contact opnemen.
 

Fabrikant/Leverancier Product Postadres Telefoon
       
AOV B.V. AOV Postbus 1237, 1300 BE Almere 036-5460920 
Pharma Nord B.V. Pharma Nord Editiestraat 9, 1321 NG  Almere 035-5430991 
bMEDcare B.V. Essential Organics Mozartlaan 25, 1217 CM Hilversum 085-0479108 

Afkoelingsperiode

Afkoelingsperiode

De consument (producten dienen voor privé-gebruik) heeft na ontvangst van het product een afkoelingsperiode van 14 dagen. De consument kan tijdens deze termijn zonder opgave van reden de koopovereenkomst ontbinden en het product op eigen kosten retourneren. Belangrijke voorwaarde hierbij is dat het product 100% herverkoopbaar is. Dit houdt in dat het product ongebruikt is, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat. Voorzien van de originele omverpakking en voldoende gefrankeerd door de consument zelf. VitAdvice behoudt het recht om slechts een deel van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen worden overgeboekt.

Niet goed, geld terug

Hoe werkt de niet goed, geld terug garantie?

Indien binnen 30 dagen na ontvangst het product gebreken blijkt te vertonen, of de geleverde producten anders zijn dan het bestelde, krijgt de consument (producten dienen voor privé-gebruik) het volledige aankoopbedrag terug. De consument kan ook kiezen voor levering van het ontbrekende product. Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen worden overgeboekt. De consument is gehouden de ontvangen producten direct na melding terug te zenden. De kosten van de retourzending komen voor rekening van VitAdvice.
 
Indien het vermoeden bestaat dat het gebrek aan het product aan u te wijten is, is VitAdvice niet gehouden het gebrek aan het product te herstellen en/of het ontbrekende deel toe te voegen aan het product. VitAdvice zal in dit geval het product aan u terugzenden in dezelfde staat als die waarin wij het product van u ontvangen hebben. De consument is gehouden binnen een redelijke termijn, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen, melding te doen van de constatering van het gebrek.

Retourprocedure

Hoe kan ik de producten retour sturen?

Als u een product niet in juiste staat heeft ontvangen, of u een product om een andere reden wilt retourneren, dient u hiervoor een retourverzoek in te dienen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. In uw e-mail moet in ieder geval het ordernummer en de reden van retournering worden aangegeven.

Na goedkeuring ontvangt u van ons een retournummer. Vermeldt u alstublieft duidelijk het retournummer. Zonder dit nummer wordt uw retour niet in behandeling genomen. Let op: Het product dient in originele (gesealde) nieuwstaat en -verpakking retour te komen.

Zorgt u ook voor een goede verpakking zodat uw zending tijdens het transport niet beschadigd. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd! Een aantal fabrikanten heeft eigen retourservices en/of garantieafhandelingen, waarvoor u rechtstreeks contact met hen kunt opnemen. Leest u hiervoor de informatie bij uw product.

Vragen/Klachten

Hoe kan ik mijn vraag of klacht indienen?

Ons doel is om u hoogwaardige producten tegen de gunstigste prijzen te leveren. Hierdoor wordt zoveel mogelijk online afgehandeld. Vragen en klachten kunt u dan ook per e-mail aan ons doorgeven. Indien noodzakelijk, kunt u ons op telefoonnummer: 085 - 1300990 bereiken. Wij zullen iedere klacht serieus nemen en op werkdagen (ma- t/m vrijdag) beantwoorden wij uw e-mail altijd binnen 24 uur (mochten wij voor de beantwoording afhankelijk zijn van onze leveranciers, dan laten wij u dit altijd weten). Het e-mailadres is [email protected]. Bent u ontevreden over de klachtafhandeling, stuurt u dan een e-mail naar de directie: [email protected].

Bedrijfsinformatie

Onze bedrijfsgegevens

Locatie: VitAdvice BV
Adres: Olgerweg 2a-5
Postcode / plaats: 9723 ED Groningen
Telefoon (ma - vr 09:00 - 17:00u): 085 - 1300990
   
E-mail: [email protected]
Kamer van Koophandel: Groningen, nummer 02067329
Bankrelatie: ING Bank
Rekeningnummer: NL60 INGB 0686 0760 60
BTW-nummer: NL8082.56.889B01

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen