Aduki bonen bioVitiv" Biologische Aduki bonen hebben een zoete smaak en zijn rijk aan eiwitten en vezels. Door de zoete smaak worden aduki bonen in de Oosterse keuken gebruikt als basis voor zoete gerechten en desserts. De aduki bonen zijn ook te bereiden tot een overheerlijke dipsaus voor een gezonde avondsnack.
Ingrediënten100% Biologische Adukibonen.
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram:
|
Resultaat |
Eenheden |
Energie |
1377/329 |
KJ/Kcal |
Eiwitten |
19,9 |
g |
Koolhydraten |
50,2 |
g |
Vet |
0,53 |
g |
Vezels |
12,7 |
g |
GebruikVoeg Vitiv"s biologische aduki bonen naar recept toe.
BewarenKoel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
ViTiV BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede
Land van herkomstChina