Akadashi miso (witte rijst)Akadashi miso is sojpasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho en shiro miso. Een miso die uitermate geschikt is voor de Europese smaak. Het verenigt de krachtig smakende hatcho miso met de mild zoete smaak van shiro miso. Aldus leent het zich zowel voor klassieke misorecepten als voor specialiteiten zoals kruidenpasta, lekkere soufflé sauzen, het pickelen van groenten en het maken van "tofu kaas".
IngrediëntenSOJAbonen miso (SOJAbonen, zeezout, kosen (= van geroosterd gerstemeel (GLUTEN)), koji-ferment), rijst miso (SOJAbonen, witte rijst, zeezout, alcohol, koji-ferment), shoyu (SOJAbonen, TARWE, zeezout, alcohol, koji-ferment)
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 784kJ, Energie(kcal) 188kcal, Vet totaal 8,9g, Vet verzadigd 1,2g, Koolhydraten totaal 6,5g, Suikers 4,1g, Voedingsvezel 7,4g, Eiwit totaal 16,8g, Zout 9,9g
GebruikGebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
BewarenBewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstJapan