Amandelmeel bioAmandelmeel is goed te gebruiken in gebak als vervanging van tarwebloem. Amandelmeel kan verder worden gebruikt voor het bakken van brood, cakes of muffins en bijvoorbeeld voor het bereiden van het deeg voor een hartige quiche.
Amandelmeel is vezelrijk.
IngrediëntenBiologische AMANDELEN (noten).
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie |
2535 kj/ 676,2 kcal |
Vetten |
52,2 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
4 g |
Koolhydraten |
8,8 g |
waarvan suikers |
4,6 g |
Voedingsvezels |
11 g |
Eiwitten |
21,4 g |
Zout |
0,0475 mg |
GebruikAmandelmeel kan worden gebruikt voor het bakken van brood, cakes of muffins.
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurBountiful BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede