Amandelpasta bioAmandelpasta wordt puur en alleen gemaakt van licht geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de amandelpasta een bijzonder lekkere, uitgesproken smaak. Bovendien blijven zo alle goede voedingsstoffen uit de schil in de pasta. Met amandelpasta kun je heerlijk bakken of smoothies maken, maar het is ook erg lekker op een (gekiemd) broodje of een cracker.
IngrediëntenAMANDELEN (NOTEN) geroosterd*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2622 kJ / 634 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
53 gram
4,5 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
12 gram
3,5 gram |
Vezels |
8,5 gram |
Eiwitten |
23 gram |
Zout |
0,07 gram |
GebruikMet amandelpasta kun je heerlijk bakken of smoothies maken, maar het is ook erg lekker op een (gekiemd) broodje of een cracker.
En dat laagje olie? Gewoon even roeren.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70 ,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstSpanje