Artisjokken in olijfolie bioDeze typische Mediterraanse delicatesse heeft een heerlijke, volle smaak. Dat komt mede doordat de artisjokken worden ingelegd in extra vierge olijfolie en niet in zout water, zoals vaak wordt gedaan. Artisjokken zijn lekker op een pizzabodem, door een voedzame salade of snelle pasta.
Ingrediëntenartisjokken* 60%, extra vierge olijfolie*, appelazijn*, zeezout
*biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram: |
|
Energie |
1122kJ / 273 kcal |
Vet |
27 gram |
verzadigd |
3,9 gram |
Koolhydraten |
1,8 gram |
suikers |
1,8 gram |
Vezels |
7,5 gram |
Eiwitten |
1,7 gram |
Zout |
2 gram |
GebruikSnijd in stukjes en verdeel over je (quinoa)salade, pasta of (naan)pizza. Maal fijn en gebruik als basis voor tapenade.
BewarenBewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstItalie