Baguette classic bioSchnitzer Baguette classic bio
IngrediëntenWater, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water*), gierstvlokken*, lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, 3% maismeel*, rijstmeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, dextrose*, zeezout*, gist*, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel*, xanthaangom, specerijen*.
* = van gecontroleerd biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
858 kJ / 204 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
4,2 gram
0,5 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
34 gram
0,8 gram |
Vezels |
6,8 gram |
Eiwitten |
4,1 gram |
Zout |
1,0 gram |
GebruikOm af te bakken in de oven. Heerlijk bij ontbijt, lunch of diner!
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 10 minuten opbakken.
BewarenKoel, droog en afgesloten bewaren.
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant / DistributeurGlutenvrijtotaal BV,
Lijnbaan 8,
2352 CK Leiderdorp
Land van herkomstEU/non-EU