Beste bezoeker. Op dit moment werken wij aan vernieuwing van ons assortiment en werken bij onze catalogus bij. Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet te vinden is, excuses hiervoor!
Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei. Vervolgens tot 9× verhit – vermalen – verhit – vermalen gedurende 8–15 uur op een heet vuur van dennenhout. De z
Lees meer.
Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending vanaf €85
Achteraf betalen op factuur middels Klarna
Productomschrijving
Bamboezout grof 9x gebrand Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei. Vervolgens tot 9× verhit – vermalen – verhit – vermalen gedurende 8–15 uur op een heet vuur van dennenhout. De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe en de rode klei.