Bamboezout zeer grof 9x gebrandOm bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt de zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei.
Vervolgens tot 9x verhit - vermalen - verhit - vermalen gedurende 8-15 uur op een heet vuur van dennenhout.
De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe en de rode klei.
Ingrediënten>95% bamboezout, bamboe koolstof.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
0 kJ |
|
0 kcal |
Vetten |
0g |
- waarvan verzadigd |
0g |
Koolhydraten |
0g |
- waarvan suikers |
0g |
Eiwitten |
0g |
Salt |
>95% |
GebruikGebruik om gerechten op smaak te brengen.
BewarenDroog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurMannavita BV,
Brechtsebaan 42,
2900 Schoten,
België
Land van herkomstKorea