Bamboezout zeer grof 9x gebrandOm bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt de zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei.
Vervolgens tot 9x verhit - vermalen - verhit - vermalen gedurende 8-15 uur op een heet vuur van dennenhout.
De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe en de rode klei.
IngrediëntenBamboezout zeer grof
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie |
0 kJ |
|
0 kcal |
Vetten |
0g |
- waarvan verzadigd |
0g |
Koolhydraten |
0g |
- waarvan suikers |
0g |
Eiwitten |
0g |
Salt |
>95% |
GebruikGebruik om gerechten op smaak te brengen.
BewarenDroog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurMannavita BV,
Brechtsebaan 42,
2900 Schoten,
België
Land van herkomstKorea