Barley miso bioLima Barley miso
IngrediëntenGerst* 39% (GLUTEN), SOJA* 26%, water, zeezout, koji (A.Oryzae).
*biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
718 kJ |
171 kcal |
Vet |
4.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0.8 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren |
|
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren |
|
Koolhydraten |
18 g |
waarvan suikers |
13 g |
Vezels |
4.5 g |
Eiwitten |
11 g |
Zout |
11.7 g |
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal) |
GebruikMiso wordt gebruikt om allerlei gerechten op smaak te brengen: soepen, sauzen, smeerpasta’s, groenteschotels, bereide peulvruchten of granen. Gebruik de miso’s zowel koud als warm. Neem een klein kommetje met een beetje miso en weinig water of kookvocht. Vermeng al plettend en voeg vervolgens toe aan uw gerecht naar keuze. Bij warme bereidingen voegt u de miso toe aan het einde van de bereidingstijd.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België