Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

En zo begint 2022 super gezond, maak dit jaar je meest gezonde jaar!

Geplaatst op 04-01-2022

Na de feestdagen zijn we allemaal zat van het binnen zitten en het vele eten en drinken. Je lijf heeft een gezonde boost nodig. Voor de één betekent dit stoppen met roken of beginnen met sporten. De ander gaat voor Dry January, oftewel een maand zonder alcohol. Dit zorgt niet alleen voor een nuchtere en frisse start, je merkt ook dat het een positief effect heeft op je lichaam en geest. Of je het nou een paar dagen of een maand vol kunt houden, het is en blijft een lastig iets, die goede voornemens.

Green

Wil je graag een goed hulpmiddel naast een gezond voedingspatroon? Dan kan chlorofyl je de uitkomst bieden.

Chlorofyl, ook wel bladgroen genoemd komt voor in de cellen van bladeren en de chloroplasten (bladgroenkorrels) van algen. Deze stof zorgt voor de groene kleur én de gezondheid. Door chlorofyl kan zonlicht worden opgevangen en worden opgenomen. De fotosynthese wordt zo in gang gezet. Algen en planten krijgen op deze manier hun voeding binnen.

Hoe groener de bladeren of algen, hoe meer chlorofyl. Denk hierbij aan groenten als: spinazie, andijvie, boerenkool, spruitjes en broccoli. Om zo veel mogelijk chlorofyl binnen te krijgen is het belangrijk dat de groente gestoomd wordt of rauw wordt geserveerd. Wanneer je de groenten namelijk te lang kookt verlies je de belangrijkste stoffen.  

De voedingssupplementen Chlorofyl, Spirulina of Chlorella kunnen je een gewenste aanvulling geven om jouw optimale gezondheid te bereiken in het nieuwe jaar.

Chlorofyl

Wat voor effect heeft chlorofyl op je lichaam?

Darmen

Chlorofyl versterkt de wanden van je maag en darmen zodat de functie van deze organen verbeterd wordt. Chlorofyl zorgt er voor dat de cellen van de slijmvliezen in je maag en darmen zich sneller vermenigvuldigen. Daarnaast heeft het een reinigende en beschermende werking. Het zorgt als het ware voor een beschermlaag zodat schadelijke stoffen minder goed via je maag en darmen in je lichaam worden opgenomen. Je spijsvertering zal dus een boost krijgen en maag- en darmklachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Je lever heeft ook baat bij de reinigende werking. Het wordt beschermd tegen opname van giftige stoffen, die door het beschermlaagje van chlorofyl afgevoerd kunnen worden.

Doordat de goede bacteriën in je darmen in de meerderheid zijn, zul je merken dat je huid er beter uit gaat zien. Een ruwe droge huid, eczeem en acné krijgen minder kans zich te manifesteren.

Golden Naturals Chlorella

Je kunt ook merken dat je last krijgt van je maag en darmen. Dit klinkt raar maar dit is voor nu positief. Je weet dat er iets gebeurt in je lichaam. Omdat je geen grote hoeveelheden inneemt zal het niet snel gebeuren dat klachten te erg worden. Mochten de klachten wel vervelend worden, stop dan met het gebruik of verminder de inname.  

Reguleert de PH waarde in je lichaam

Je organen functioneren beter in een basische omgeving, maar helaas bestaat een groot deel van je voedingspatroon nog altijd uit zure voeding, zoals vlees, vis, eieren en granen. Dat wil niet zeggen dat deze voedingsmiddelen slecht zijn, maar wel dat het belangrijk is om daarnaast voldoende basische voeding te eten, zoals groenten en fruit.

Chlorofyl bevat veel magnesium, wat het zuur-basegehalte in je lichaam in balans houdt, ook wel de PH waarde genoemd. Deze positieve werking uit zich het beste naast een gezond voedingspatroon.

Spirulina

Lichaamsgeur

Wanneer je zuur-basegehalte op peil is heeft dat verschillende voordelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lichaamsgeur. Je zult minder last hebben van een ruikende zweetgeur. Inderdaad een ruikende zweetgeur, want zweten is gezond. Je lichaam moet de afvalstoffen kwijt en dat gebeurt onder andere door middel van zweten. Wanneer je lichaamsgeur te veel ruikt weet je dus dat je zuur-basegehalte niet goed op peil is.

Gewrichten

De PH waarde heeft een grote invloed op ons lichaam, zo ook op onze gewrichten. Wanneer je lichaam te zuur is gaat dit zuur zich ophopen rond de gewrichten, met pijn als gevolg.

Smoothie

Wil jij je gezondheid een boost geven tijdens het afvallen, sporten of bewegen? Wil je gezond leven na alle lekkernijen van de decembermaand? Chlorofyl is het hulpmiddel naast een gezond voedingspatroon.

 

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen