Tot 30% korting Op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland boven €70,- (België €100,-)
Achteraf betalen op factuur

Wij vinden het belangrijk dat werken aan je optimale gezondheid voor iedereen toegankelijk is, pak nu je gelukskorting tot wel 35 %!

Geplaatst op 02-09-2021

Bestsellers voor elke beurs, pak nu je gelukskorting tot wel 35 %!

Bij VitAdvice vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde leefstijl. Bovendien zijn wij al jarenlang scherp geprijsd zodat je ongeacht je beurs aan je optimale gezondheid kunt werken.

Wij vinden het belangrijk dat werken aan je optimale gezondheid voor iedereen toegankelijk is.

Daarom willen we nu graag nog een stap extra voor je doen. We hebben de afgelopen jaren al flink wat kortingscodes verstrekt en nu komen we met een wel hele speciale: Op onze meest populaire producten krijg je boven op de voordelige prijs nog extra korting! Koop nu jouw favoriet extra voordelig geprijsd. Is voor jou niet 7 maar juist 10 je geluksgetal? Geef dan snel de code “gelukskorting” in bij je bestelling en ontvang dan 10 % extra korting op de geselecteerde producten. Dus tot wel 35 %! Deze korting is geldig tot en met 16 september aanstaande! 

Metamucil

Regelmatig last van verstopping? Je bent absoluut niet de enige. Metamucil is het bestverkochte vezelproduct ter wereld. Met 100% natuurlijke vezels helpen de Metamucil Orange Sachets bij langdurige of steeds terugkerende verstopping. Metamucil neemt water op en vermengt zich met de darminhoud waardoor de darm op een zachte wijze gestimuleerd wordt en de stoelgang bevordert. Het gebruik kan darmklachten helpen voorkomen of helpen genezen. Zo kun je actief blijven, vrij van vervelende buikklachten.

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

Metamucil

Vita Chlorofyl

Je hebt misschien wel eens gehoord van de superfoods chlorella, spirulina, gerste- en tarwegras of een ander ‘groen’ poeder. Dit zijn allemaal stoffen met het groene kleurpigment chlorofyl; het bladgroen dat een plant of alg zijn groene kleur bezorgt. Chlorofyl is rijk aan de vitamines A, C, E en K en bevat mineralen als calcium, magnesium en ijzer. Deze vitamines bevatten antioxidanten die je lichaamscellen helpen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zo zou chlorofyl kunnen helpen bij verschillende huidaandoeningen, kunnen werken als een natuurlijke deodorant en gewichtsverlies kunnen bevorderen. Vita-Chlorofyl bevat alle vitamines, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren die van nature in de Alfalfaplant voorkomen.

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

Chlorofyl

Pharma Nord Melatonine

Goed slapen is enorm belangrijk. Tijdens je slaap herstel je van alle lichamelijke en mentale inspanningen van de dag. Groeihormonen in je lichaam nemen toe, wat helpt bij de reparatie en groei van nieuwe cellen en weefsels. Daarnaast wordt je immuunsysteem actief tijdens je slaap en neemt de hoeveelheid stresshormonen in je lichaam af. De gebeurtenissen en emoties van de afgelopen dag worden verwerkt. Als je vaak moeite hebt met inslapen kan melatonine je helpen. Melatonine is een hormoon dat een onmisbare rol heeft bij het reguleren van je biologische klok. Zodra het donker begint te worden, neemt de aanmaak van melatonine toe en krijgt je lichaam een seintje dat het tijd is om te gaan slapen. Het hormoon zorgt ervoor dat je slaperig wordt en helpt je om sneller in slaap te vallen. Tegen de ochtend neemt de aanmaak van melatonine weer af, zodat je wakker wordt.

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

Melatonine

Vitamine C

Vitamine C is een belangrijke vitamine die veel functies vervult in ons lichaam. Vitamine C is een antioxidant die het afweersysteem helpt en daardoor bijdraagt aan een goede weerstand. Het ondersteunt het energieniveau en helpt om vermoeidheid te verminderen. Daarnaast is vitamine C belangrijk voor sterke tanden, botten en kraakbeen en zorgt het mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ook ondersteunt deze veelzijdige vitamine de vorming van collageen en helpt het bij de verzorging van de huid van binnenuit.

VitOrtho Vitamine C liposomaal

Liposomen zijn minuscule soja bolletjes die hun inhoud beschermen en door je lichaam worden herkend als lichaamseigen cellen. Hierdoor worden ze direct vanuit de dunne darm opgenomen in de bloedbaan en is de vitamine C zeer goed opneembaar, beter dan kauwtabletten. Omdat liposomen door je lichaam als lichaamseigen cellen worden gezien, worden liposome supplementen beter (en langduriger) opgenomen door je lichaam. Dankzij de liposome werking heeft deze Liposomal Vitamine C een langdurige afgifte gedurende de dag.

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

Vit C liposomaal

Ascorbyl Palmitaat (Vitamine C)

Ascorbyl Palmitaat is een verbinding van ascorbinezuur (vitamine C) en palmitinezuur. In tegenstelling tot andere vormen van vitamine C is deze vorm niet in water maar in vet oplosbaar.  Vitamine C verliest snel zijn werking als het in contact komt met zuurstof. Ascorbyl palmitaat is een derivaat ofwel een stof waar een deeltje aan vast geplakt is om het te stabiliseren. Op deze manier is vitamine C beter bestand tegen zuurstof. Ascorbyl Palmitate van Now Foods zijn vegetarische capsules, dus ideaal ook voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

ascorbyl-palmitaat

Gebruik de code ”gelukskorting” voor 10 % extra korting op je favoriete producten

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen