Boekweitnoedels met zoete aardappel bioBoekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie.
Ingrediëntenboekweitmeel*, zoete aardappelmeel* 5%, water
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
|
Energie (kJ) |
1476 |
kJ |
Energie(kcal) |
349 |
kcal |
Eiwit totaal |
10.9 |
g |
Koolhydraten totaal |
65.5 |
g |
Suikers |
0 |
g |
Vet totaal |
3.6 |
g |
Vet verzadigd |
0.9 |
g |
Voedingsvezel |
5.5 |
g |
Zout |
0 |
g |
GebruikKook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstChina