Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Lamberts

Betrouwbare en hoogwaardige fabrikant

Lamberts is een Brits merk van voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1982 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en hoogwaardige fabrikant van voedingssupplementen. In dit artikel zal ik meer vertellen over het merk Lamberts, zijn geschiedenis, filosofie en producten.

Passie voor voeding en gezondheid

Lamberts werd opgericht in 1982 door David en Christine Lamberts, die een passie hadden voor voeding en gezondheid. Het bedrijf begon als een kleine winkel in Tunbridge Wells in het Verenigd Koninkrijk en groeide al snel uit tot een van de toonaangevende merken van voedingssupplementen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Tunbridge Wells en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten over de hele wereld.

Natuurlijke voedingsstoffen aanvullen

De filosofie van Lamberts is gebaseerd op het idee dat een gezonde voeding de basis is voor een gezond lichaam. Het bedrijf streeft ernaar om voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit te produceren die de natuurlijke voedingsstoffen van voedsel aanvullen. Lamberts hanteert strikte kwaliteitsnormen en werkt alleen met de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat de producten veilig en effectief zijn.

Uitgebreid assortiment

Lamberts biedt een uitgebreid assortiment van voedingssupplementen en gezondheidsproducten, waaronder multivitaminen, mineralen, kruidenpreparaten, aminozuren, visolie, probiotica en meer. Het bedrijf heeft een aantal producten ontwikkeld die specifiek zijn gericht op bepaalde behoeften, zoals producten voor de ondersteuning van de spijsvertering, het immuunsysteem, de gewrichten en de hersenen.

Veilig en van hoge kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid Lamberts hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werkt dan ook volgens de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf werkt alleen met leveranciers die kunnen garanderen dat de ingrediënten veilig en van hoge kwaliteit zijn. Lamberts hanteert een strikte controle op het productieproces en de producten worden regelmatig getest om de kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Duurzaam produceren 

Lamberts is zich bewust van zijn impact op het milieu en streeft ernaar om deze impact te verminderen. Het bedrijf werkt met leveranciers die duurzaam produceren en hanteert zelf ook duurzame productiemethoden. Lamberts gebruikt bijvoorbeeld recyclebare verpakkingen en werkt aan het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen