Breakfast teff ontbijt bioStevig ontbijten is goed voor je. Granen zijn een prima start van de dag. Maar
de meeste ontbijtproducten bevatten tarwe, waardoor deze niet geschikt zijn
voor een glutenvrij dieet. Daarom heeft Joannusmolen Breakfast Teff ontbijt bedacht, gemaakt van biologisch geteelde teff, maïs, rijst en boekweit. Zo leg je een natuurlijke basis voor een heerlijke dag zonder zorgen
IngrediëntenTeff vlokken* 40%, maïsgriesmeel*, boekweitvlokken* , rijstmeel*
* = biologisch geteeld
Voedingswaarde
Voedingswaarde |
per 100 gram
onbereid
|
per 230 gram
bereid
|
Energie |
1376 kJ / 348 kcal |
827 kJ / 196 kcal |
Vetten |
1,9 g |
3,4 g |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,5 g |
2 g |
Koolhydraten |
71 g |
31 g |
Waarvan suikers |
2,8 g |
10 g |
Vezels |
5,3 g |
1,6 g |
Eiwitten |
11 g |
10 g |
Zout |
0 g |
0 g |
1 portie = 230g |
|
|
GebruikSchep 5 - 6 eetlepels (of naar smaak) teff ontbijt in een kom of diep bord. Giet er 200 ml warme of koude melk bij. Voeg eventueel suiker, honing, kaneel en/of fruit toe. Goed doorroeren en klaar is jouw ontbijt !
BewarenKoel en droog bewaren
Fabrikant / DistributeurJoannusmolen BV,
De Hork 42,
5431 NS Cuijk
Land van herkomstEU/non-EU