Brown rice miso ongepasteuriseerd bioMiso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand.
IngrediëntenGepelde SOJAbonen* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae.
* = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
662 kJ / 158 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
5,9 gram
1,3 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
12 gram
12 gram |
Vezels |
4,5 gram |
Eiwitten |
12 gram |
Zout |
11,8 gram |
BewarenNa opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België
Land van herkomstNon-EU