Brown rice ongepasteuriseerd 25% minder zout bioMiso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Rijstmiso met minder zout bevat toch alle smaak en kwaliteiten van ongepasteuriseerde miso. Verkregen na een dubbele fermentatie tijdens een artisanaal productieproces van 6 maanden.
IngrediëntenSOJAbonen* 43%, rijst* 24%, volle rijst*, zeezout, water, A. oryzae.
* = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
720 kJ / 172 kcal |
Vetten |
6,0 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
1,0 g |
Koolhydraten |
16 g |
waarvan suikers |
11 g |
Vezels |
4,6 g |
Eiwitten |
11 g |
Zout |
8,3 g |
BewarenNa openen enkele maanden houdbaar in de koelkast.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België
Land van herkomstNon-EU