Cakemix glutenvrij bioCakemix glutenvrij bio
IngrediëntenHalfvolkoren rijstmeel*, maïsmeel*, lichte rietsuiker*, gierstmeel*, bakpoeder* (aardappelzetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix’Gom (blond vlozaad*, Arabische gom*), Bourbon vanille poeder*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1546 kJ / 365 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
1,5 gram
0,1 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
81,4 gram
26,7 gram |
Vezels |
3,3 gram |
Eiwitten |
4,7 gram |
Zout |
0,34 gram |
GebruikToe te voegen ingrediënten (6-8 personen):
300 g bereiding voor cake, 3 eieren, 130 g boter of margarine, 30 ml melk of plantaardige drank.
Bereiding:
1) Giet de 300 g bereiding in een kom, voeg alle vloeibare ingrediënten toe en meng goed tot je een
zachte en gladde deeg bekomt.
2) Giet het deeg in een ingeoliede cakevorm en laat 40 minuten bakken op 180 °C in een voorverwarmde oven.
Alvorens het deeg in de cakevorm te gieten, kan je er gesneden fruit in leggen.
BewarenBewaren op een droge en koele plaats.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA La Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstEU/Non-EU