Cakemix glutenvrij met 50 gram gratisDamhert Cakemix glutenvrij
Ingrediëntensuiker, meel (rijst, maïs), zetmeel (aardappel, maïs), verdikkingsmiddel (xanthaangom), emulgator (glucono-delta-lacton), rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten), zout, karamel.
*Van gecontroleerde biologische teelt.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie kJ: |
1680 |
Energie kcal: |
405 |
Vetten: |
23.0 g |
Waarvan verzadigde vetten: |
5.0 g |
Koolhydraten: |
44.0 g |
Waarvan suikers: |
23.0 g |
Voedselvezels: |
0.8 g |
Eiwitten: |
4.5 g |
Zout: |
0.72 g |
GebruikVerwarm de oven voor op 180°C. Zorg ervoor dat de ingredienten op kamertemperatuur zijn. Meng 225g margarine of boter, 4 eieren en 450 gram cakemix en klop tot en glad beslag.
Giet beslag in een ingevette cakevorm en bak de cake gedurende 50 - 60 minuten op 180°C.
BewarenDroog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurDamhert NV/SA,
Kapelstraat 154,
B-3550 Heusden-Zolder,
Belgie