CiabattaDr Schar Ciabatta glutenvrij
IngrediëntenWater, maiszetmeel, maismeel, rijstmeel, plantaardig vezel (psyllium), dextrose, verdikkingsmiddel (hydroxypropoylmethylcellulose), SOJA EIWIT, zonnebloemolie, gist, zout, voedingszuren: wijsteenzuur, citroenzuur
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
Vet |
|
waarvan verzadigde |
|
koolhydraten |
|
waarvan suikers |
|
voedingsvezels |
|
eiwitten |
|
zout |
|
GebruikIn een voorverwarmde oven op 200-210°C in 8-10 minuten afbakken.
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurDr. Schär AG / SPA,,
Winkelau 9, ,
39014 Burgstall (BZ),
Italie