Ciabatta met olijven bioSchnitzer Ciabatta met olijven bio
IngrediëntenWater, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% olijven* (groene en zwarte olijven*), lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, 3% maismeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, dextrose*, gist*, zeezout, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel*, xanthaangom.
*van gecontroleerd biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
859 kJ / 205 kcal |
Vetten |
5,3 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,7 gram |
Koolhydraten |
32 gram |
- waarvan suikers |
<0,5 gram |
Vezels |
6,6 gram |
Eiwit |
3,9 gram |
Zout |
1,4 gram |
GebruikHet uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 minuten opbakken of halveren en 2 minuten toasten.
BewarenOp een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant / DistributeurSchnitzer GmbH & Co. KG,
Marlenerstrasse 9,
77656 Offenburg,
Duitsland
Land van herkomstEU/Non-EU