Couverture smeltchocolade melk bioVivani Couverture smeltchocolade melk bio
IngrediëntenRuwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER* 18%, cacaomassa*, emulgator: lecithine (zonnebloem*), bourbon vanille extract*.
Cacao: ten minste 35%.
*Van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram: |
|
Energie |
2400 kJ / 576 kcal |
Vet |
37,3 gram |
-Waarvan verzadigd |
23,5 gram |
Koolhydraten |
53,5 gram |
-Waarvan suikers |
52,8 gram |
Eiwitten |
5,7 gram |
Zout |
0,18 gram |
GebruikSnij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurEcoFinia GmbH,
Diebrocker Str. 17,
D-32051 Herford,
Duitsland
Land van herkomstEU-/non-EU Agriculture