Couverture smeltchocolade wit bioVivani Couverture smeltchocolade wit bio
IngrediëntenRuwe rietsuiker*, cacaoboter*, volle MELKpoeder*, emulgator: lecithine* (zonnebloem*), bourbon vanille extract*.
Cacao: ten minste 30%.
*van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2424 kJ / 579 kcal |
Vetten |
38 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
23 gram |
Koolhydraten |
52 gram |
- waarvan suikers |
52 gram |
Eiwitten |
7,6 gram |
Zout |
0,28 gram |
GebruikSnij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurEcoFinia GmbH,
Diebrocker Str. 17,
D-32051 Herford,
Duitsland
Land van herkomstEU/Non-EU