Farfalle volkoren rijst bioOntdek de glutenvrije farfalle van Ma Vie Sans Gluten gemaakt van 100% volkoren rijst.
IngrediëntenVolkoren rijstmeel*.
*Van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1481 kJ/350 kcal |
Vetten |
2,8 gram |
waarvan verzadigd vet |
0,7 gram |
Koolhydraten |
72,0 gram |
waarvan suikers |
0,8 gram |
Vezels |
3,2 gram |
Eiwitten |
7,5 gram |
Zout |
0 gram |
GebruikKook de farfalle 14 minuten (13 minuten voor al dente) in een ruime hoeveelheid water met wat zout. Vermijd roeren om de pasta niet te breken. Afgieten, afspoelen en een lepel olijfolie toevoegen.
BewarenDroog en donker bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio SAS,
ZA la boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstEU