Flageoletbonen bioPrimeal Flageoletbonen bio
IngrediëntenFlageoletbonen*.
*afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1239 kJ / 294 kcal |
Vetten |
1,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,8 g |
Koolhydraten |
40,1 g |
waarvan suikers |
1,9 g |
Voedingsvezels |
17,0 g |
Eiwitten |
21,3 g |
Zout |
0,01 g |
GebruikBereiding: laat een nacht weken. Spoel af, doe in een pan met koud water, breng 2 minuten aan de kook en giet dan af (deze stap helpt om ervoor te zorgen dat de flageoletbonen goed verteren).
Dek af en kook verder in een grote hoeveelheid water gedurende 40 tot 60 minuten. Je kunt kruiden of kombu zeewier aan het kookwater toevoegen.
Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.
BewarenDonker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA La Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstFrankrijk