Gekiemd brood naturel / tarwe bioKiembrood bevat geen gist of zuurdesem. Het enige ingrediënt is biologische tarwe. Het is stevig, voedzaam en rijk aan vezels. Goed voor een verantwoorde lunch! Lekker om eerst te roosteren. Kiembrood wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Hierdoor is het broodje klein, compact en bijzonder voedzaam. Het recept is puur en al eeuwen oud. De biologische tarwe kiemt eerst 2-3 dagen in water. Dan wordt het mengsel vermalen en op lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Zo blijven de voedingsstoffen en vezels optimaal behouden. Hier kun je op ieder moment van de dag verantwoord van genieten. Lekker met een spread van avocado en miso, notenpasta met kiemen of zelfgemaakte chocoladepasta.
IngrediëntenGekiemde TARWE*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
1171 kJ / 277 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,1 g
0,5 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
50 g
18 g |
Vezels |
8,9 g |
Eiwitten |
10 g |
Zout |
0,1 g |
GebruikRooster in een tosti-ijzer, dat maakt het extra lekker!
BewarenNa openen 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstEU/Non-EU