Gekiemd speltbrood naturel bioDit biologische oerbrood bevat geen gist of zuurdesem: het bestaat echt alleen uit spelt en water. Kiembrood wordt gemaakt door speltkorrels 2-3 dagen te kiemen en vervolgens op een lage temperatuur te bakken (110°C-130°C). Zo blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden. Het is een heerlijk stevig broodje waar je niet zoveel van nodig hebt, want het is erg voedzaam. Lekker met miso en notenpasta, zelfgemaakte hummus of chocoladepasta.
IngrediëntenGekiemde SPELT* (gluten).
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1024 kJ / 242 kcal |
Vetten |
2 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
1 gram |
Koolhydraten |
42,6 gram |
- waarvan suikers |
9 gram |
Vezels |
7,6 gram |
Eiwit |
9,7 gram |
Zout |
0 gram |
GebruikRooster in een tosti-ijzer, dat maakt het extra lekker!
BewarenBewaar na openen maximaal 3 dagen in de koelkast, luchtdicht verpakt.
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstEU/Non-EU