Gembersiroop bioGember is een van de meest gebruikte specerijen ter wereld. Ook in veel Japanse gerechten past gember uitstekend. In combinatie met mirin geeft gembersiroop vooral groente- en visgerechten een heerlijk oosters tintje. De gember uit deze gembersiroop is afkomstig uit Australië. Australische gember bevat nauwelijks of geen vezels en heeft een heerlijk zachte, iets zoete smaak.
IngrediëntenRietsuiker*, water, gember* 5%
* = van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) |
1185 |
kJ |
Energie(kcal) |
279 |
kcal |
Eiwit totaal |
0,1 |
g |
Koolhydraten totaal |
69,0 |
g |
Suikers |
64,0 |
g |
Vet totaal |
0,0 |
g |
Vet verzadigd |
0,0 |
g |
Voedingsvezel |
1,3 |
g |
Zout |
0 |
g |
GebruikGebruik als dressing over je salade of poké bowl, in thee of cocktails.Ook erg geschikt om in zoete gerechten of frisse drankjes te gebruiken.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstChina