Genmai miso eko met schroefdop bioGenmai miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Het wordt op traditionele wijze gemaakt door echte Japanse specialisten. In dit proces fermenteert genmai miso maar liefst 18 maanden in grote, 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de miso een diepe, authentieke en onvergelijkbare smaak. Genmai miso is ideaal als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades en een handige smaakmakers voor wok- en stoofgerechten.
Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
IngrediëntenSOJABONEN, bruine rijst, water, zeezout, koji-ferment
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 682kJ
Energie(kcal) 163kcal
Vet totaal 6,7g
Vet verzadigd 0,9g
Koolhydraten totaal 10,5g
Suikers 7,1g
Voedingsvezel 6,7g
Eiwit totaal 11,9g
Zout 9,9g
GebruikGebruik als smaakmaker in soepen (misosoep!), sauzen, groente-, vlees- en visgerechten.
BewarenNa opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstJapan