Genmai miso ongepasteuriseerd emmer bioGenmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Bijzonder aan genmai miso is dat je alle vijf de smaken terugvindt in de miso, inclusief umami.
IngrediëntenSOJABONEN*, bruine rijst*, zeezout, water, koji-ferment
* = van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 682kJ
Energie(kcal) 163kcal
Vet totaal 6,7g
Vet verzadigd 0,9g
Koolhydraten totaal 10,5g
Suikers 7,1g
Voedingsvezel 6,7g
Eiwit totaal 11,9g
Zout 9,9g
GebruikRijst miso is licht, goed van smaak en de zoetste soort miso. Ideaal voor de zomerse misosoep of om met andere soorten te mengen. Het eigent zich ook heel goed voor sauzen, dressings en smeersels. Het bevat relatief veel graansuikers en weinig zout.
BewarenNa opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant / DistributeurDistributeur,
TerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstJapan