Genmai miso ongepasteuriseerd glas bioGenmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai miso is ideaal als basis voor misosoepen, sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
IngrediëntenSOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
769 kJ / 183 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
5,8 gram
1,0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
19 gram
12 gram |
Vezels |
4,9 gram |
Eiwitten |
11 gram |
Zout |
11,4 gram |
GebruikGebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
BewarenNa opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstJapan