Gnocchetti curcuma rijst met curcuma bioGnocchetti curcuma wordt gemaakt van rijstmeel, kurkuma en water. Deze pure pasta wordt gemaakt door echte Italiaanse kenners en heeft een smaak die elk gerecht naar een hoger niveau tilt. Heerlijk met pastasaus en groenten, of door een salade. Kooktijd: 6-8 minuten.
Ingrediëntenrijstmeel*, kurkuma*, water
*biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
|
Energie (kJ) |
1628 |
kJ |
Energie(kcal) |
385 |
kcal |
Vetten |
1,1 |
g |
- waarvan verzadigd |
0,3 |
g |
Koolhydraten |
78 |
g |
- waarvan suikers |
2,7 |
g |
Vezels |
1,2 |
g |
Eiwitten |
9,7 |
g |
Zout |
0,1 |
g |
GebruikKook in 8-10 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstItalie