Gnocchi Napolitana glutenvrij bioMa Vie Sans Gnocchi Napolitana glutenvrij bio
IngrediëntenWater, linzen gnocchi* 28%, aardappelvlokken*, rode linzenmeel* 15%, maismeel*, aardappelzetmeel*, zeezout), half ingedikte tomatenpuree*, tomatenstukjes*, uien*, wortelen*, extra vierge olijfolie*, basilicum*, groentebouillon* (zeezout, maiszetmeel*, gistextract*, zonnebloemolie*, wortelen*, prei*, specerijen*, aromatische kruiden*, SELDERIJ*), knoflook*, zwarte peper*.
*afkomstig uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
316 kJ / 76 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
3,8 g
0,7 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
6,9 g
2,5 g |
Vezels |
2,6 g |
Eiwitten |
2,2 g |
Zout |
0,60 g |
GebruikDompel het gesloten zakje in zacht kokend water gedurende 10 minuten.
BewarenAfgesloten bewaren. Na opening 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA La Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstEU