Grissini spelt bioDeze typisch Italiaanse soepstengels worden gemaakt van spelt, op basis van zuurdesem. De smaak is bijzonder, mede doordat het deeg langer de tijd krijgt om te fermenteren. Lekker bij Spaanse soep, als tussendoortje of bij een salade.
Ingrediëntenvolkoren speltTARWEmeel*, zuurdesem* (TARWEmeel*, water), extra vierge olijfolie*, zeezout
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 1636 kJ
Energie(kcal) 387 kcal
Vet totaal 5 g
Vet verzadigd 0.5 g
Koolhydraten totaal 70.5 g
Suikers 0.4 g
Voedingsvezel 4.8 g
Eiwit totaal 12.6 g
Zout 2 g
Natrium 1.35 mg
GebruikLekker bij Spaanse soep, als tussendoortje of bij een salade.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstItalie