Groene pepers hot bioHoud je van pittig? Deze biologische groene pepers, ook wel Macedonische pepers genoemd, geven je gerecht pit. We gaven ze een 3 op een schaal van 4 qua pittigheid. Lekker in pasta, op pizza of in curry"s.
Ingrediëntengroene pepers*, water, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, witte wijnazijn*
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 105kJ, Energie(kcal) 26kcal, Vet totaal 0,1g, Vet verzadigd 0g, Koolhydraten totaal 2,4g, Suikers 0g, Voedingsvezel 6,3g, Eiwit totaal 0,6g, Zout 4,3g
GebruikGebruik koud in een dressing of over een salade, of garneer je soep of pizza ermee.
BewarenBewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstGriekenland