Haverknackebrood glutenvrijSemper Haverknackebrood glutenvrij
IngrediëntenMaiszetmeel, glutenvrije havermoutvlokken (26%), aardappelzetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, rijstmeel, boekweitmeel, plantaardige vezels (glutenvrije haver, aardappel) koolzaadolie, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, hydroxypropylmethylcellulose, natriumalginaat, pectine),zout, gist, specerijen (anijs, venkel, karwijzaad), mineraal (ijzer), vitamines (thiamine, riboflavine, niacine, B6, foliumzuur).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
%RI* |
Energie |
1574 kJ / 372 kcal |
|
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
3,6 gram
0,5 gram |
|
Koolhydraten
- waarvan suikers |
75 gram
4,0 gram |
|
Vezels |
8,0 gram |
|
Eiwitten |
6,0 gram |
|
Zout |
1,3 gram |
|
Thiamine |
0,23 mg |
21% |
Niacine |
2,4 mg |
15% |
Vitamine B6 |
0,22 mg |
15% |
Foliumzuur |
40 mcg |
20% |
IJzer |
4,0 mg |
28% |
Jodium |
22,5 mcg |
15% |
* = Referentie-Inname |
|
|
GebruikLekker bij het ontbijt, bij de lunch of gewoon als tussendoortje.
BewarenDroog en niet boven kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurVIDANA Foods,
Boylestraat 36C,
6718 XM Ede