Indonesische ketjap manis bioTerrasana Indonesische ketjap manis bio
IngrediëntenKokosbloesemsuiker*, water, tapiocasiroop*, tamari sojasaus (water, SOJAbonen*, zeezout, gezouten shochu*, koji-ferment), witte wijnazijn*, zout, maïszetmeel*, gemberpoeder*.
*van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
929 kJ / 220 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
53,7 gram
43,2 gram |
Vezels |
0,8 gram |
Eiwitten |
0,9 gram |
Zout |
3,26 gram |
GebruikEen heerlijke smaakmaker in wokgerechten, marinades, soepen en sauzen. Schudden voor gebruik.
BewarenNa opening gekoeld bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstEU/Non-EU