Kalamata olijven eko bioDeze echte Griekse olijven zijn groot, supermals en heerlijk vol van smaak. De nasmaak is zacht fruitig. Een lekkere olijf met een karakteristieke donkerpaarse kleur. Ze worden in het Griekse Kalamata met de hand geplukt. Voor de echte liefhebber! Lekker bij de borrel of als voorafje.
IngrediëntenKalamata olijven*, water, azijn*, zeezout, extra vierge olijfolie*
*biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
|
Energie (kJ) |
914 |
kJ |
Energie(kcal) |
222 |
kcal |
Eiwit totaal |
1.7 |
g |
Koolhydraten totaal |
3.8 |
g |
Suikers |
0 |
g |
Vet totaal |
21.6 |
g |
Vet verzadigd |
2.7 |
g |
Voedingsvezel |
2.6 |
g |
Zout |
3.9 |
g |
GebruikGebruik bij de borrel of als voorafje.
BewarenBewaar na openen maximaal 3 weken in de koelkast.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstGriekenland