Keizerbroodje glutenvrijGlutenvrij Keizerbroodjes
IngrediëntenWater, maïszetmeel (25%), tapiocazetmeel, rijstmeel, zuurdesem (rijstmeel, water), gist, raapzaadolie, verdikkingsmiddel (xanthaangom, hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel), aardappelvezels, psylliumschillen, keukenzout, suiker, glutenvrij GERSTemoutextract, glucosestroop, conserveermiddel (Kaliumsorbaat, calciumpropionaat).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
1066 kJ / 252 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
3,0 g
0,5 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
51,0 g
3,5 g |
Vezels |
4,8 g |
Eiwitten |
2,9 g |
Zout |
1,10 g |
GebruikBevochtig de broodjes en bak 8-10 min op 180°c in een voorverwarmde oven af.
BewarenBewaren bij kamertemperatuur. Verpakt onder een beschermende atmosfeer.
Fabrikant / DistributeurDamhert Nutrition NV,
Kapelstraat 154,
3550 Heusden-Zolder,
België